Ervaringen

Iedereen is erg enthousiast over de Lopifit! We zijn nog druk bezig met het verzamelen van meer ervaringen, hieronder vindt u er vast een paar.

Heeft u zelf een ervaring die u graag wilt delen?

Wij vinden het prachtig om de verhalen van onze klanten te horen. Stuur ons dus gerust een mailtje naar:
info@lopifit.nl

Ongelooflijk veel plezier met elkaar gehad…

Ik heb met een groep collega’s de Lopifit ervaren op Texel. We hebben ongelofelijk veel plezier met elkaar gehad, een ideaal dagje uit.

Jan Janssen, Texel

Ik kan haast niet uitleggen wat het voor me is..

Ik heb vanalles uitgeprobeerd, maar door een beperking kon ik niets lang volhouden. En toen kwam ik na lang googelen jouw Lopifit tegen. Nu kan ik naast mijn zoon steppen, mijn boodschappen doen en heerlijk tochten lopifitten.

Anne Schumm

Kortom, een succes hier in Beusichem

Wij hebben hier bijna uitsluitend klanten van buiten Nederland, zelfs buiten Europa en zij kijken allemaal hun ogen uit. Jullie fiets is dan ook een mooi voorbeeld van inventieve nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk benadrukken wij  de voordelen van lopen i.p.v. fietsen.

Rob van Beem, Beusichem

Het was voor mij niet meer mogelijk om te fietsen…

De Lopifit is echt de liefde van mijn leven. Het is jammer dat ik hem niet eerder heb ontmoet. Ik heb lichamelijke problemen met armen en benen en de Lopifit is voor mij het ultieme vervoermiddel. Dan kom je tot de ontdekking: Dat is voor mij gemaakt en dat wil ik ook. Een paar dagen later had ik er een.

Annelies Venema, IJmuiden