fbpx

Lopifit 2 weken proberen

Wilt u de Lopifit in uw eigen omgeving proberen? Dat kan vanaf nu! Wij bezorgen de Lopifit rijklaar bij u thuis. Gedurende twee weken kunt u de elektrische loopfiets in alle rust en vrijheid testen. Besluit u aan het eind van de testperiode dat het toch niet iets voor u is? Geen probleem!

Wij rekenen dan slechts 100 euro voor twee weken gebruik, het brengen en het brengen. Wilt u overgaan tot aanschaf? Geweldig, wij ruilen het testmodel om met een nieuwe Lopifit in de door u aangegeven kleur.

Hoe werkt het?
Via onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een Lopifit twee weken op proef wilt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om een afleverafspraak te plannen.

Voor ontvangst van de Lopifit ontvangt u van ons een handleiding, zodat u weet hoe onze elektrische loopfiets werkt. Heeft u aanvullende vragen? Dan zijn wij er voor u om die te beantwoorden.

Na twee weken nemen wij contact met u op om te horen hoe het is gegaan. Besluit u dat het niet iets voor u is, dan rekenen wij de huur en transportkosten . Wilt u overgaan tot bestellen, dan sturen we u enkel de factuur voor een nieuwe Lopifit en betaald u niet voor de proefperiode. Daarbij nemen wij de transportkosten voor onze eigen rekening!  Tijdens het contact plannen we een afhaal of omruil moment. Wilt u zelf online bestellen? Klik dan hier!

Formulier Lopifit 2 weken proberen

Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)